Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2006 | In de praktijk | Uitgave 12/2006

Huisarts en wetenschap 12/2006

Hoe nu verder?

Kaderopleiding Astma/COPD afgerond: Differentiatie van de huisarts

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 12/2006
Auteur:
   

Abstract

Dit jaar rondde de eerste lichting kaderhuisartsen Astma/COPD met succes de opleiding af. De kaderhuisarts is een nieuwe speler in het NHG-kwaliteitsbeleid. Een recente NHG-ledenraadpleging toonde aan dat huisartsen nog maar weinig bekend zijn met de mogelijkheden om een kaderopleiding te volgen. Daarom beschrijven kaderhuisarts Jacob van Dijke en opleidingscoördinator Bart Thoonen hun ervaringen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2006

Huisarts en wetenschap 12/2006 Naar de uitgave