Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2017 | Achter de voordeur | Uitgave 6/2017

Denkbeeld 6/2017

Hoe nu verder?

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2017
Auteur:
Hugo Van Der Wedden
Belangrijke opmerkingen
Hugo van der Wedden is verpleegkundige en onderzoeker bij de Dementie Verhalenbank (www.dementieverhalenbank.nl).

Samenvatting

Mevrouw Bierens woont in een appartementencomplex voor senioren. Ze maakt al jaren deel uit van ‘de dames van de flat’, een vriendinnengroep die dagelijks bij elkaar op visite komt. Theedrinken, kletsen, ze vond het heerlijk. De laatste tijd echter voelt ze zich niet op haar gemak. Ze volgt de gesprekken niet meer en soms wordt ze raar aangekeken. Of snibbig gecorrigeerd omdat ze een vraag stelt die ze klaarblijkelijk al eerder heeft gesteld.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2017

Denkbeeld 6/2017 Naar de uitgave

Aanrader

Muziek!