Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2015 | Uitgave 3/2015

Geron 3/2015

Hoe maak je comfortabel zelfstandig wonen mogelijk?

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 3/2015
Auteurs:
Rolf Jobse, Anne-marie van Cmmeren
Belangrijke opmerkingen
Over de auteurs
Rolf Jobse is coördinator van Wonen met Gemak. Contact: r.jobse@wonenmetgemak.nl Anne-Marie van Ommeren is eigenaar van CommUnicate. www.comm-u-nicate.nl . Contact: info@comm-u-nicate.nl

Samenvatting

De samenleving en de overheid verlangen van ouderen dat zij langer zelfstandig wonen. Deels is dit ook de eigen wens van ouderen. Verzorgingshuizen sluiten en mensen moeten als zij ouder worden meer hun eigen ondersteuning en zorg vormgeven. Langer zelfstandig wonen is het devies maar de vraag naar, en het aanbod van ondersteunende diensten komen nog niet altijd bij elkaar. Wat kan een intermediaire organisatie als Wonen met Gemak daarbij betekenen?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2015

Geron 3/2015 Naar de uitgave