Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2013 | De promotie | Uitgave 11/2013

Tandartspraktijk 11/2013

Hoe goed zijn korte implantaten precies?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2013
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
De vraag naar implantaatgedragen kronen en bruggen in de zijdelingse delen is sterk toegenomen. Op die plaatsen kan resorptie van de processus alveolaris of een uitgezakte sinus maxillaris er wel toe leiden dat er maar ruimte is voor een kort (<10 mm lengte) implantaat. Door het toepassen van botaugmentatie kan deze omstandigheid worden verbeterd, maar het is voor veel patiënten een vervelende ingreep. Gerdien Telleman onderzocht voor haar promotiestudie waar de mogelijkheden en de grenzen liggen voor toepassing van korte implantaten in de zijdelingse delen van de partieel dentate patiënt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2013

Tandartspraktijk 11/2013 Naar de uitgave

OriginalPaper

Klein maar fijn