Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

16-04-2020 | Onderzoek | Uitgave 5/2020

Huisarts en wetenschap 5/2020

Hoe denken poh’s-ggz over hun werk?

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 5/2020
Auteurs:
Tessa Magnée, Henny Sinnema, Guda van Weelderen, Jasper Nuijen, Audry Kenter
Belangrijke opmerkingen
Magnée T, Sinnema H, Van Weelderen G, Nuijen J, Kenter A. Hoe denken poh’s-ggz over hun werk? Huisarts Wet 2020;63:DOI:10.1007/s12445-020-0571-3.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

Praktijkondersteuners huisarts ggz (poh’s-ggz) zijn niet meer weg te denken uit de huisartsenpraktijk. Ruim tien jaar zien ze inmiddels patiënten met psychische, relationele of werkgerelateerde klachten, die meestal niet lang op een eerste consult hoeven te wachten. Zijn poh’s-ggz tevreden met de inhoud van hun werk? En hoe verloopt de samenwerking met de huisarts?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2020

Huisarts en wetenschap 5/2020 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws