Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | Praktijkvoorbeeld | Uitgave 5/2016

Standby 5/2016

Hoe de patiënt zelf zijn orthodontische behandeling vastlegt

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2016
Auteur:
Hero Breuning
Belangrijke opmerkingen
info@orthoshoot.com

Samenvatting

Patiënten die orthodontisch behandeld worden, willen graag weten hoe een behandeling verloopt. Orthodontisten maken vaak voor en na een behandeling een serie foto’s. Maar het is ook belangrijk om tijdens de behandeling foto’s te maken om te zien hoe de behandeling verloopt. En dat kan de patiënt heel goed zelf doen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2016

Standby 5/2016 Naar de uitgave

Boek bespreking

Meneer Menthol

Column Ditte

Waar voor je geld