Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Uitgave 3/2017

Denkbeeld 3/2017

Hoe bereik je die doelgroep?

Op zoek naar ervaringsdeskundigen

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2017
Auteur:
Job van Amerongen
Belangrijke opmerkingen
Job van Amerongen is lid van de projectgroep Jonge Mensen met Dementie, Amstelland en Meerlanden. De projectgroep wil bij haar werk graag gevoed worden door ervaringsdeskundigen en professionals in de zorg voor jonge mensen met dementie. E-mail: dementiejong@gmail.com; tel.: Jeantien Brugma, voorzitter van de projectgroep, (06) 237 080 97.

Samenvatting

Rekening houden met wat mensen met dementie en hun mantelzorgers willen, hun stem laten klinken – het is allemaal heel belangrijk, natuurlijk. Maar in de praktijk kan het nog best tegenvallen om die felbegeerde ervaringsdeskundigen te vinden, zo ondervond de projectgroep Jonge Mensen met Dementie in de gezondheidsregio Amstelland en Meerlanden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

Denkbeeld 3/2017 Naar de uitgave

Aanrader

Niet saai!

Onder de loep

Stilte GRAAG!

In de etalage

Knoop in je zakdoek

Achter de voordeur

Dementie en de dokter

Column

Frits