Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2014 | Journaal | Uitgave 4/2014

TPO - De Praktijk 4/2014

Hiv-positief in de praktijk

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2014
Auteur:
Floor Jaspers

Samenvatting

Moet een patiënt aan jou melden dat hij hiv-postief is? Hoe reageer je als zorgprofessional? En hoe ga je om met de privacy van je patiënt? Allemaal vragen die niet dagelijks aan de orde komen omdat je waarschijnlijk niet veel hiv-positieve patiënten hebt in je praktijk. Maar ze zijn er wel degelijk en er valt ook best wat te verbeteren in het contact tussen mensen met hiv en hun zorgverleners.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

TPO - De Praktijk 4/2014 Naar de uitgave

Weet je dit?

Antwoorden

Ingezonden

Twee vragen

Weet je dit?

Vragen

Lezen/kijken/zoeken

Zonder zout