Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2009 | tandheelkundige chirurgie | Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009

Hirudo officinalis

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2009
Auteur:
J. M. Kreyns

Samenvatting

Wel eens van hirudotherapie gehoord? Even googelen en je komt terecht bij een heus centrum waarin deze therapie wordt toegepast. Wat behelst deze therapie? Het medicinale gebruik van bloedzuigers. Daarom wordt de bloedzuiger die bij de hirudotherapie worden ingezet ook wel aangeduid als de hirudo medicinalis. Een naam die doet denken aan het oude aderlaten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009 Naar de uitgave

Vierwortelige bovenmolaren zijn zeldzaam

Twee palatinale wortels

parodontologie

Implantomania