Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2020 | De promotie | Uitgave 2/2020

Tandartspraktijk 2/2020

Het voorkomen van ontkalkingen bij orthodontische behandeling

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 2/2020
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Eén van de belangrijkste nadelige effecten van de behandeling met vaste orthodontische apparatuur zijn de ontkalkingen rondom de brackets. Op basis van het promotieonderzoek van Nicoline van der Kaaij komen twee klinische praktische adviezen voort. Ten eerste moet het dagelijks gebruik van een fluoridespoelmiddel worden gepromoot gedurende de behandeling met vaste apparatuur. Ten tweede moet bij onvoldoende mondhygiëne herhaaldelijk instructie worden gegeven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2020

Tandartspraktijk 2/2020 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

OriginalPaper

Op dood spoor?

Kennistoets

Parkinson