Skip to main content
main-content

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2014 | Team in beeld | Uitgave 2/2014

Denkbeeld 2/2014

Het team van dementiepunt oosterhout

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

‘Ketenzorg Dementie Oosterhout timmert al zo’n acht jaar aan de weg en het team van het Dementiepunt is daar een onderdeel van. In 2007 bleek uit het Landelijk Dementie Programma dat er in Oosterhout behoefte was aan respijtzorg, een casemanager dementie en een sociale kaart. Deze wensen van de Oosterhouters zijn gerealiseerd in het Dementiepunt, dat is gevestigd in activiteitencentrum De Slotjes.’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

Denkbeeld 2/2014Naar de uitgave

OriginalPaper

Radio Remember

Kleinbeeld

Kort nieuws