Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2014 | Team in beeld | Uitgave 2/2014

Denkbeeld 2/2014

Het team van dementiepunt oosterhout

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

‘Ketenzorg Dementie Oosterhout timmert al zo’n acht jaar aan de weg en het team van het Dementiepunt is daar een onderdeel van. In 2007 bleek uit het Landelijk Dementie Programma dat er in Oosterhout behoefte was aan respijtzorg, een casemanager dementie en een sociale kaart. Deze wensen van de Oosterhouters zijn gerealiseerd in het Dementiepunt, dat is gevestigd in activiteitencentrum De Slotjes.’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

Denkbeeld 2/2014 Naar de uitgave

Ontmoeting

Grenzeloos