Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2017 | Team in beeld | Uitgave 6/2017

Denkbeeld 6/2017

Het team van dagbehandeling Landrijt, Eindhoven

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2017
Auteur:
Bohn Stafleu vanLoghum

Samenvatting

Een plek met voor elk wat wils. Dat is Dagbehandeling Landrijt, onderdeel van Archipel Zorggroep. De dagbehandeling staat zowel open voor jongere als oudere mensen met cognitieve problemen en gaat uit van de behoeften en mogelijkheden van de individuele cliënt. Elke deelnemer heeft een persoonlijk dagbestedingsarrangement dat wordt samengesteld in overleg met zijn of haar dagbestedingscoach.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2017

Denkbeeld 6/2017 Naar de uitgave

Onder de loep Wetenschappelijk onderzoek nader bekeken

Een stapje terug in de evolutie? Jeugdige beeldvorming van de ouderdom

Redactioneel

Terugkijken