Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Team in Beeld | Uitgave 5/2013

Denkbeeld 5/2013

Het team jongdementie van WZC Sint-Elisabeth, Eeklo

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2013
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Kent u ook een team dat in deze rubriek een plaats verdient? Mail dan naar: Denkbeeld@bsl.nl
In 2008 startte het team van De Zandkorrel in woonzorgcentrum Sint-Elisabeth te Eeklo met een leefgroep voor een twaalftal personen met jongdementie. Daarmee waren ze pioniers in Vlaanderen. Binnenkort doet het team een volgende stap: er staat nieuwbouw in de stijgers die inspeelt op de ruimtelijke behoeften van bewoners met jongdementie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Denkbeeld 5/2013 Naar de uitgave