Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2016 | Redactioneel | Uitgave 4/2016

Tandartspraktijk 4/2016

Het tandheelkundig verenigingslandschap

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2016
Auteurs:
dr. Véronique Gerardu, dr. Hans van Pelt
Belangrijke opmerkingen
dr. Véronique Gerardu, tandarts, namens het bestuur van de NVT en dr. Hans van Pelt, tandarts, hoofdredacteur TP, namens de uitgever, BSL

Samenvatting

Wist u dat in Nederland 23 wetenschappelijke verenigingen zich buigen over het wel en wee van de mond? Dat de Nederlandse Vereniging van Tandartsen (NVT) met stichtingsjaar 1904 de oudste van het hele stel is? Dat de NVT zich inzet voor de tandarts algemeen practicus en onverminderd actief is om de tandheelkundige wetenschap en de implementatie daarvan in de tandheelkundige praktijk te bevorderen?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2016

Tandartspraktijk 4/2016 Naar de uitgave