Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | Commentaar | Uitgave 10/2016

Huisarts en wetenschap 10/2016

Het roer is om, maar waar gaan we naartoe?

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2016
Auteurs:
dr. Sjoerd Hobma, dr. Wim Verstappen, prof.dr. Michel Wensing
Belangrijke opmerkingen
Universiteit Maastricht, vakgroep Huisartsgeneeskunde, Postbus 616, 6200 MD Maastricht: dr. S.O. Hobma, huisarts. UMC St Radboud, Eerstelijnsgeneeskunde/VOHA, Nijmegen: dr. W. Verstappen, huisarts. Universiteit Heidelberg, afdeling huisartsgeneeskunde en gezondheidszorgonderzoek: prof.dr. M. Wensing, gezondheidszorgonderzoeker. • Correspondentie: sjoerd.hobma@maastrichtuniversity.nl.

Samenvatting

Het Roer Moet Om (HRMO) is er op een unieke manier in geslaagd om onvrede bij huisartsen te kanaliseren en om te zetten in een vervolg, Het Roer Gaat Om (HRGO).1,2 In dit commentaar kijken wij naar de ontwikkelingen tot nu toe en naar mogelijkheden en problemen voor de toekomst.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2016

Huisarts en wetenschap 10/2016 Naar de uitgave