Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Forum | Uitgave 6/2014

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 6/2014

Het opsporen van kinderen met overgewicht in de huisartsenpraktijk

Tijdschrift:
Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen > Uitgave 6/2014
Auteur:
G.F. van Muilwijk
Belangrijke opmerkingen

Correspondentieadres

G.F. van Muilwijk, Gezondheidscentrum Reeshof, Dubbeldamstraat 2a, 5043 GM Tilburg, tel. 013-5705510, e-mail: directie@gcreeshof.nl
arts M&G, Tilburg

Samenvatting

In de huisartsenpraktijken van Gezondheidscentrum Reeshof en HOED Dalem in Tilburg is een project uitgevoerd met als titel ‘Systeemaanpak bij gezinnen met kinderen met overgewicht’. Het doel van dit project was om tien gezinnen te laten begeleiden door een lifestyle coach. Het project werd gesubsidieerd door Kinderpostzegels en het Bergmansfonds. Over de resultaten van dit project zal in een later stadium worden bericht. In dit artikel wil ik u meenemen in de zoektocht naar kinderen met overgewicht in de genoemde huisartsenpraktijken die samen een omvang hebben van 17.500 ingeschreven patiënten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 6/2014 Naar de uitgave