Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2012 | Artikelen | Uitgave 3/2012

Jeugdbeleid 3/2012

Het Museum

Tijdschrift:
Jeugdbeleid > Uitgave 3/2012
Auteur:
René Clarijs
Belangrijke opmerkingen
René Clarijs is hoofdredacteur van Jeugdbeleid.

Samenvatting

Het ‘collectieve geheugen’ van de jeugdsector is bij slechts nog een zonderling aanwezig. Dat is ineffectief. Beleidsmakers en politici weten onvoldoende wat er in het recente verleden al geprobeerd is, en zij zijn niet op de hoogte dat menig beleidsinnovatie helemaal niet zo nieuw is. Om hun een spiegel voor te houden, opent de redactie in elk nummer van Jeugdbeleid de deuren van Het Museum, waar directe voorgangers van dit tijdschrift te weten De Koepel, Mozaïek en het Tijdschrift voor Jeugdhulpverlening de bezoeker inwijden in of herinneren aan het sectorale verleden.
In elk nummer van Jeugdbeleid kijken we terug wat er 50 en 25 jaar geleden in onze voorgangers voor interessants te vinden is. We gaan terug naar de jaren 1962 en 1987.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2012

Jeugdbeleid 3/2012 Naar de uitgave

BookReview

Publicaties

Redactioneel

Vooraf