Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2017 | Maatschappelijke gezondheidszorg | Uitgave 5/2017

Bijzijn XL 5/2017

Het leernetwerk wijkverpleging verbindt

Tijdschrift:
Bijzijn XL > Uitgave 5/2017
Auteurs:
Elly van Haaren, Nicolien van Halem
Belangrijke opmerkingen
Over de auteurs:
Nicolien van halem
(vanhalemschrijfwerk.nl en beterwerkenindezorg.nl) is lerarenopleider en coach aan de tweedegraads lerarenopleiding Gezondheidszorg & Welzijn en Omgangskunde aan Hogeschool Leiden. Daarnaast werkt ze als auteur, redacteur, zelfstandig trainer en toetsontwikkelaar.
Elly van haaren
(ellyvanhaaren.nl en beterwerkenindezorg.nl) werkt sinds 2012 als zelfstandige en houdt zich bezig met zorgadvies, schrijfwerk en scholing. Ze werkt als projectleider, adviseert zorgorganisaties, geeft scholing, en schrijft en redigeert teksten voor de gezondheidszorg en het onderwijs.

Samenvatting

Dit is het laatste artikel in een reeks gericht op de maatschappelijke gezondheidszorg (MGZ). De artikelen gaan uit van de Canmeds-rollen en beslaan steeds een of meerdere rollen met de bijbehorende activiteiten volgens het beroepsprofiel van het Expertisegebied wijkverpleegkundige (V&VN, november 2012). In dit artikel komt de volgende Canmeds-rol aan bod: professionaliteit en reflectie. Met name de volgende competenties zijn van toepassing: De verpleegkundige geeft blijk van het vermogen zich bewust te ontwikkelen, handelt volgens de waarden en normen van het verpleegkundig beroep en vervult zowel een autonome als een participerende rol in de zorgverlening en kan keuzes verantwoorden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.

Nursing compleet

Nursing online

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2017

Bijzijn XL 5/2017 Naar de uitgave

Ziektebeelden en symptomen

Artrose