Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | Forum | Uitgave 6/2013

Psychopraktijk 6/2013

Het laatste woord

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 6/2013
Auteur:
Prof. dr. Sako Visser
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u een discussie over een actuele of heikele kwestie. Prof. dr. S. Visser is hoogleraar gezondheidszorgpsychologie aan de Universiteit Amsterdam en hoofd somatoforme stoornissen bij Pro Persona GGZ (S.Visser@uva.nl).
Het is positief dat Godschalx en collega’s een inhoudelijke reactie geven op mijn kritiek naar aanleiding van hun stelling dat de psychiater als enige professie hoofdbehandelaar zou kunnen zijn binnen de GGZ. Ik deel hun mening dat de discussie over het hoofdbehandelaarschap breed en multidisciplinair gevoerd moet worden. Het is alleen spijtig dat zij volharden in hun onhoudbare stelling dat uitsluitend de psychiater hoofdbehandelaar zou kunnen zijn.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2013

Psychopraktijk 6/2013 Naar de uitgave

Redactioneel

Redactioneel

Richtlijnen en protocollen

Van nachtmerrie tot nachtrust

Onze Correspondent

Psychotische context