Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | Een gedeeld probleem, twee oplossingen… | Uitgave 4/2010

Psychopraktijk 4/2010

Het laatste woord

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 4/2010
Auteur:
Drs. E. H. Smit
Belangrijke opmerkingen
Drs. E.H. Smit is medewerker beleid & onderzoek bij de Vereniging van Eerstelijnspsychologen, gecombineerd met promotieonderzoek naar de complexiteit van de eerstelijnspsychologie. Daarnaast is zij zelfstandig wetenschapsfilosofe bij 4sopia .

Samenvatting

Tiemens, De Niet en Kaasenbrood onderschrijven – net als ik – de complexiteit van de eerstelijns-GGZ en maken daarnaast een zinvol onderscheid tussen uitkomstmeting en monitoring. We zoeken allen naar een manier om om te gaan met de onzekerheid in de dagelijkse praktijk. Waar de drie auteurs kiezen voor nog meer monitoren en meten, kies ik voor het op professionele wijze leren omgaan met deze onzekerheid. Hoeveel we ook me-ten, er zal altijd onzekerheid zijn…

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en een e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2010

Psychopraktijk 4/2010 Naar de uitgave

Beroep en Belang

Je praktijk verstevigen