Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Signalement | Uitgave 3/2014

Neuropraxis 3/2014

Het laatste Signalement

Tijdschrift:
Neuropraxis > Uitgave 3/2014
In dit nummer van Neuropraxis is voor de allerlaatste maal de rubriek Signalement van Anton Ederveen aanwezig. Anton is vanaf het allereerste nummer in 1997 lid van de redactie van Neuropraxis geweest en was een van de trouwste redactieleden. Hij vertegenwoordigde de Hersenstichting Nederland in de redactie en heeft de koers van dit Nederlandse tijdschrift op het gebied van toepassing van informatie vanuit de neurowetenschappen naar de praktijk, mede vorm gegeven. In de loop van de jaren hebben we het tijdschrift zien evolueren naar een prettig leesbaar, informatief medium dat geen ‘hyperige’ onderwerpen behandeld maar vooral focust op praktische toepassing van allerlei ‘neuro’-onderwerpen. Sinds 2004 is een vaste rubriek in Neuropraxis ontstaan, die volledig door Anton Ederveen wordt verzorgd: Signalement. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Neuropraxis

Neuropraxis is het eerste Nederlandstalige tijdschrift dat ingaat op achtergronden én toepassingen van actuele neurowetenschappelijke informatie. Er is aandacht voor onderzoek, diagnostiek en behandelingsmethoden.

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Neuropraxis 3/2014 Naar de uitgave

Signalement

Signalement