Skip to main content
main-content
Top

15-05-2014 | Nieuws

Het kan nog: meld je aan voor de Anna Reynvaan Lezing!

Nog een week en dan is het zo ver: de 16e Anna Reynvaan Lezing op donderdag 22 mei in in de Amsterdamse Stadsschouwburg. De lezing is gratis bij te wonen. Belangstellenden kunnen zich nog aanmelden.

De Anna Reynvaan Lezing wordt dit jaar uitgesproken door de Canadese verpleegkundige Dawn Stacey en gaat over Shared Decision Making. Tijdens de bijeenkomst worden ook de Anna Reynvaan Prijzen uitgereikt. Dat gebeurt in 3 categorieën: de Anna Reynvaan Praktijkprijs, de Anna Reynvaan Wetenschapsprijs en de Anna Reynvaan Studentenprijs.

Sculptuur

De Wetenschaps- en Praktijkprijs zijn € 5000 groot en gaan vergezeld van een sculptuur. De winnaar van de Landelijke Studentenprijs 2014 krijgt een bezoek voor twee studenten aan een internationaal verpleegkundig congres, bij voorkeur over Shared Decision Making.

Op de Anna Reynvaan Lezing is ook een optreden van Sanne Wallis de Vries. Na de lezing is er een receptie in de foyers van de Stadsschouwburg.

De Anna Reynvaan Lezing wordt jaarlijks georganiseerd door het Academisch Medisch Centrum in samenwerking met het blad Bijzijn XL en de Hogeschool van Amsterdam. De prijzen worden beschikbaar gesteld door het AMC, het NTvG en V&VN.

Reageer 

Wie de Anna Reynvaan Lezing wil meemaken, moet snel reageren.

Bij de foto:

Genomineerden en winaar van AR Studentenprijs 2013

Auteur(s): Adri van Beelen

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.