Skip to main content
Top

2001 | OriginalPaper | Hoofdstuk

22. Het helpen van een zorgvrager bij het eten en drinken

Auteurs : I. Oldenburger, L. Uyttewaal, G. Afink, A. Laarmans

Gepubliceerd in: Vaardigheden basisverpleegkunde

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Abstract

Optimale voeding verbetert de voedingstoestand en maakt de zorgvrager sterker. De kans dat de gezondheidsproblemen eerder of gemakkelijker verdwijnen neemt daarmee toe.
Metagegevens
Titel
Het helpen van een zorgvrager bij het eten en drinken
Auteurs
I. Oldenburger
L. Uyttewaal
G. Afink
A. Laarmans
Copyright
2001
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-9540-8_22