Skip to main content
Top

2016 | OriginalPaper | Hoofdstuk

3. Het fundamentele uitgangspunt van de haptonomie

Auteur : T. A. C. M. Gerritse

Gepubliceerd in: Over kleine dingen

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

In de haptonomie wordt heel veel aandacht besteed aan het menselijke gevoelsleven. Zoveel, dat je zou kunnen denken dat zij zich uitsluitend daarom bekommert. Inderdaad, de haptonomie focust het gevoelsleven, maar niet omwille van het gevoelsleven sec. Het gaat haar om de ontwikkeling van de menselijke persoon, en zij focust het gevoelsleven als een aspect van de persoon.
Metagegevens
Titel
Het fundamentele uitgangspunt van de haptonomie
Auteur
T. A. C. M. Gerritse
Copyright
2016
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-368-1269-6_3