Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2019 | De Promotie | Uitgave 6/2019

Tandartspraktijk 6/2019

Het effect van IDS bij partiële keramische restauraties in de zijdelingse delen

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 6/2019
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Voor minimaal invasieve indirecte restauraties die een niet-retentieve preparatie hebben, wordt de levensduur sterk bepaald door een duurzame hechting alsook door de duurzaamheid van het restauratiemateriaal zelf. Met name de hechting aan dentine bleek van grote invloed op de overleving en het loslaten van de partiële restauraties. Het gebruik van een immediate dentin sealing (IDS) kan hier een oplossing bieden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2019

Tandartspraktijk 6/2019 Naar de uitgave

Redactioneel

Geslaagd?