Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2020 | uit de praktijk | Uitgave 1/2020

Kind & Adolescent Praktijk 1/2020

Het drangbeest in de bosjes

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 1/2020
Auteur:
Anneke Eenhoorn
Els van elf jaar wordt bij onze poli aangemeld omdat haar behandelaar het even niet meer weet. Zij en Els hebben ruim een jaar hard gewerkt met het protocol 'Bedwing je Dwang'. Maar Els blijft dingen doen die ze niet kan stoppen. Aan ons de vraag hoe dat kan. Zou ze autisme hebben? Haar behandelaar denkt van wel, evenals haar school. Haar ouders weten het niet. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2020

Kind & Adolescent Praktijk 1/2020 Naar de uitgave

nader onderzoek gewenst

Lang leve NordLOTS!