Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2021 | Inzicht in ondersteuningsbehoefte voor zorgverleners | Uitgave 3/2021

Tandartspraktijk 3/2021

Het autismepaspoort

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2021
Auteur:
D. L. Gambon
Belangrijke opmerkingen
Auteur
Dr. D.L. Gambon (RU Utrecht 1986) is tandarts-pedodontoloog. Zij is werkzaam bij de Expertisegroep Kindertandheelkunde van het UMCG CTM en gastmedewerker op de afdeling Orale biochemie van ACTA.

Samenvatting

Ieder kind met een autismespectrumstoornis heeft verschillende kenmerken wat maakt dat de ondersteuningsbehoefte voor ieder kind anders is. Met behulp van het autismepaspoort wordt die individuele ondersteuningsbehoefte van een kind in één oogopslag zichtbaar, zodat ook tandheelkundige zorgverleners direct kunnen zien op welke wijze gereageerd moet worden op bepaalde gedragingen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2021

Tandartspraktijk 3/2021 Naar de uitgave

Kennistoets Tandtechniek

Doe méér met POM

Casus restauratieve tandheelkunde

Patiënt in zijn element

Column

Bore-out