Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

14-08-2019 | De enkel | Uitgave 3/2019

Podosophia 3/2019

Het acuut enkelletsel

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 3/2019
Auteur:
BHS Ingrid T. J. A. Janssen

Samenvatting

Het acuut enkelletsel is een van de meest geziene (sport)traumata in Nederland. De helft van de mensen consulteert de eerste lijn en bij de andere helft wordt de diagnose gesteld door onder andere sportverzorgers en trainers. Snelle en adequate diagnostiek is gewenst om rode vlaggen uit te sluiten en een goede behandeling te starten. Met de directe toegankelijkheid podotherapie en de positionering ‘professioneel leider in de voetgezondheidszorg’ kan de cliënt zich ook tot de podotherapeut wenden. In dit artikel staan aandachtspunten voor het onderzoek en de beoordeling van (acuut) enkelletsel en eventuele aanwezigheid van rode vlaggen binnen de podotherapeutische praktijk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2019

Podosophia 3/2019 Naar de uitgave

Biomechanica en Bewegingsanalyse

De transitie van gaan naar lopen