Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2011 | Online | Uitgave 4/2011

Psychopraktijk 4/2011

Het ABC van de zorg

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 4/2011
Auteurs:
Els van den Heuvel, Lucia Walter
Richtlijnen, protocollen, zorgstandaarden, doorbraakprojecten etc. etc. Het kan de GGzprofessional wel eens gaan duizelen. Op internet is er veel over te vinden. Hier een beknopt overzicht – een ABC van de zorg – waarin de meest voorkomende instrumenten eens op een rijtje worden gezet.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en een e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2011

Psychopraktijk 4/2011 Naar de uitgave

Redactioneel

Redactioneel