Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

17-07-2020 | NHG richtlijn | Uitgave 8/2020

Huisarts en wetenschap 8/2020

Herziene NHG-Behandelrichtlijn Aften

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2020
Auteurs:
Laura de Vries, Gerda van der Weele, Maureen van den Donk, Amanda van Walraven
Belangrijke opmerkingen
De Vries L, Van der Weele G, Van den Donk M, Van Walraven A. Herziene NHG-Behandelrichtlijn Aften. Huisarts Wet 2020;63(8):61. DOI:10.1007/s21445-020-0807-2.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

Aften is een onschuldige maar vaak pijnlijke kwaal. Bij typische aften gaat het om pijnlijke, oppervlakkige ulcera van het mondslijmvlies. Vaak zijn ze niet groter dan een halve centimeter en verdwijnen ze binnen 2 weken vanzelf zonder dat er algemene ziekteverschijnselen bij optreden. De herziene NHG-Behandelrichtlijn Aften geeft aanbevelingen voor de diagnostiek en het beleid bij aften.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2020

Huisarts en wetenschap 8/2020 Naar de uitgave

Onderzoek

Delay bij TIA

Redactioneel

#Communicatie

Nieuws

Nieuws