Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2014 | Interview | Uitgave 3/2014

GZ - Psychologie 3/2014

Helping Young People Early

Vroege interventie bij jongeren met borderline persoonlijkheidsstoornis

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 3/2014
Auteur:
Paul van der Heijden
Belangrijke opmerkingen
Paul van der Heijden en arianne struik, redactie gz-psychologie

Samenvatting

De Australiër Andrew Chanen stond aan de wieg van het HYPE behandelmodel bij borderline persoonlijkheidsstoornis. Hij was in Nederland ter gelegenheid van het congres ‘Jong, kwetsbaar, veerkrachtig: persoonlijkheidspathologie bij adolescenten en jong volwassenen’, dat werd georganiseerd door het Centrum voor Adolescenten Psychiatrie van de Reinier van Arkel Groep te ’s-Hertogenbosch. We interviewen hem en Christel Hessels in de lounge van de congreslocatie, de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch. Uiteraard met een koekje bij de koffie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

GZ - Psychologie 3/2014 Naar de uitgave