Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2019 | In Gesprek | Uitgave 6/2019

Denkbeeld 6/2019

'Helpen het andere perspectief te zien'

Islamitisch geestelijk verzorger Hassan Bakir

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2019
Auteurs:
Frans Hoogeveen, Jan Booij
Hassan Bakir trad in 2012 als eerste islamitisch geestelijk verzorger in dienst van Laurens, een grote zorgorganisatie met 26 intramurale locaties en een flinke thuiszorgtak in de regio Rotterdam. Frans Hoogeveen en Jan Booij spraken met hem over islamitische cultuur en religie, opvattingen over familie, ziekte en dood onder moslims en zijn eigen rol als islamitisch geestelijk verzorger. 'Ik heb geleerd dat generaliseren een grote fout is.' ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2019

Denkbeeld 6/2019 Naar de uitgave

Column

Intake

Kleinbeeld

Kleinbeeld