Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

25-07-2020 | Nieuws | Uitgave 9/2020

Huisarts en wetenschap 9/2020

Helder beeld van verdachte huidafwijkingen

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 9/2020
Auteur:
Just Eekhof

Samenvatting

Dit boek is een drastische herziening van Kanker en huid: dermato-oncologie voor de huisarts uit 2010. Het verscheen naar aanleiding van het uitkomen van de NHG-Standaard Verdachte huidafwijkingen en sluit daar goed bij aan. Dit boek is vooral interessant voor huisartsen die zich verder willen verdiepen in verdachte huidafwijkingen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2020

Huisarts en wetenschap 9/2020 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Redactioneel

Bewuste keus?