Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

15-05-2019 | Ingezonden

Heeft poh-ggz tijd voor hypnotherapie bij PDS?

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap
Auteur:
Jeroen Vos

Samenvatting

Fijn dat hypnotherapie bij het prikkelbaredarmsyndroom effectief kan zijn. De laatste zinnen stuiten echter wat tegen de borst, namelijk dat de poh-ggz weer de goedkope optie kan zijn en zo de tekorten aan personeel en gelden elders kan oplossen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel