Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: Denkbeeld 1/2009

01-02-2009 | Artikelen

Haute Cuisine voor mensen met dementie

Kleinschalig koken op het Vlaamse land

Auteur: Frank Pol

Gepubliceerd in: DementieVisie | Uitgave 1/2009

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Het water loopt je in de mond als je in de Vlaamse kleinschalige woonvoorziening huis Perrekes het culinair archief bekijkt: pekelharing met ajuinsaus, ossentong, kalkoenrollade met warme perzik, gevulde tomaat met ham-ei-salade…Coördinator Carla Molenberghs: ‘Als ik hier niet meer lekker zou eten, als het hier begint te ruiken als in een verzorgingshuis, dan stop ik.’
Metagegevens
Titel
Haute Cuisine voor mensen met dementie
Kleinschalig koken op het Vlaamse land
Auteur
Frank Pol
Publicatiedatum
01-02-2009
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
DementieVisie / Uitgave 1/2009
Print ISSN: 2950-2713
Elektronisch ISSN: 2950-2721
DOI
https://doi.org/10.1007/BF03088244

Andere artikelen Uitgave 1/2009

Denkbeeld 1/2009 Naar de uitgave

Een rem op al te wilde claims

Voorkomt bewegen Alzheimer?