Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2019 | Artikel | Uitgave 1/2019

Bijblijven 1/2019

Hartfalen, jicht, het Geneesmiddelenbulletin en huisarts

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 1/2019
Auteur:
Hein Janssens
Als reumatoloog Janssen uit Arnhem mij, huisarts Janssens, niet had gebeld om te vragen waaraan patiënt Jansen uit mijn praktijk was overleden - de namen zijn niet verzonnen! - was dit artikel nooit geschreven en was mijn huisartscarrière heel anders verlopen. Het zette een aantal ontwikkelingen in gang die inmiddels een tijdbeslag hebben gekregen van bijna 20 jaar. Hoe het kan verkeren als je als huisarts - na het afsluiten van meer dan 25 jaar intensief basketbal als speler en trainer-coach - naast je gewone werk toch wel andere dingen wilt blijven doen. Dat het wetenschap werd, was tot op zekere hoogte toeval. Het toeval gold nog meer voor het onderzoeksonderwerp waarin ik verzeild raakte en wat dat vervolgens allemaal weer in carrièreopzicht opleverde, tot en met het hoofdredacteurschap van een bekend Nederlands medisch tijdschrift. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2019

Bijblijven 1/2019 Naar de uitgave