Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2019 | Uitgave 1/2019

Tandartspraktijk 1/2019

Hand made

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 1/2019
Auteur:
Rutger Sprengers
Belangrijke opmerkingen
Rutger Sprengers is 25 jaar tandarts en ruim 35 jaar tandtechnicus. De laatste 4 jaar heeft hij samen met Fechmi Housein (tandtechnicus, Viersen, Duitsland) gewerkt aan techniek voor een optimale esthetiek met composiet. Hij is werkzaam als algemeen practicus bij Dentalclinics Venlo en werkt sindskort als restauratief tandarts bij Proclin in Rotterdam. Daarnaast geeft hij cursussen in zijn eigen laboratorium over esthetiek en techniek voor directe en indirecte restauraties.

Samenvatting

Tandheelkunde en tandtechniek staan meer en meer in het teken van digitalisering. Digitale afdrukken, ‘digital smile design’ en een digitaal productieproces.
Tandheelkunde blijft ondanks dit alles toch echt vooral een ambachtelijk vak waarin driedimensionaal inzicht voorwaarde is voor een goed behandelresultaat. Onderstaande casus laat dat zien.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2019

Tandartspraktijk 1/2019 Naar de uitgave

Kennistoets

Superbugs

OriginalPaper

Hoofdpijn en TMD