Skip to main content
main-content

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en de positie van de gz-psychologen versterken en een brug slaan tussen wetenschap en praktijk. Het bevat wetenschappelijke artikelen over diagnostiek, indicatiestelling en behandelingen; informatie over de praktische uitoefening van het vak, zoals de opleiding, profielen en richtlijnen; en een aantal vaste rubrieken, zoals nieuws en agenda.

Neem nu een abonnement

Binnenkort verhuisd het online archief van GZ-Psychologie van gzpsychologie.nl naar mijn.bsl.nl. Dit betekent dat abonnees hun huidige wachtwoord moeten wijzigen om toegang te krijgen tot het online gedeelte van hun abonnement.

Wat is het voordeel van de nieuwe omgeving? 

  • Lees online artikelen voordat ze in GZ-Psychologie zijn verschenen
  • raadpleeg het tijdschriftarchief altijd en overal op tablet, smartphone en PC
  • doorzoek het archief met behulp van zoektermen

Wat moet u hiervoor doen?
Klik op de button voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord en het aanmaken van een BSL-account.

Nieuw wachtwoord instellen >

Wat houdt een BSL-account in?
Met een BSL-account kunt u gemakkelijk inloggen op meerdere websites van uitgever Bohn Stafleu van Loghum met dezelfde inloggegevens.


Heeft u een betaald abonnement?
Uw abonnement is door ons al aan je account gekoppeld, waardoor u meteen toegang heeft tot alle artikelen en het digitale tijdschrift gemakkelijk kunt lezen.


Bent u het e-mailadres vergeten waarmee u moet inloggen of heeft u andere problemen met het aanmaken van uw account? Dan helpen wij u graag! Onze klantenservice kunt u bereiken op de onderstaande contactgegevens:


Tel.: 030-6383736
E-mail: info@bsl.nl


Beeldrechten