Skip to main content
main-content
Top

23-09-2014 | Nieuws

Guusje ter Horst is beoogd voorzitter KNGF

Het bestuur van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) draagt Guusje ter Horst voor als beoogd voorzitter. Als de leden instemmen start zij op 1 december in haar nieuwe functie.

Zo maakte het KNGF op 19 september bekend. De fysiotherapeuten stemmen op de algemene ledenvergadering van 15 oktober. Ter Horst volgt dan Eke Zijlstra op die in juni aftrad als voorzitter. Op de vergadering van 4 juni traden Kitty Bouten, Henk Jansen en Arjen van Zon al toe tot het bestuur van het KNGF.

 

Ter Horst is sinds 7 juni 2011 lid van de Eerste Kamer. Van februari 2007 tot februari 2010 was zij minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. In de periode van 1994 tot 2001 was zij wethouder in Amsterdam en van 2001 tot 2007 burgemeester van Nijmegen. Daarnaast was Guusje ter Horst van 2011 tot 2012 voorzitter bij de HBO-raad en eerder werkte zij bij het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.

 

Bron: Skipr.nl

Onze productaanbevelingen

BSL Fysiotherapeut Totaal

Zoekt u casuïstiek over nekklachten of wilt u meer weten over lage rugpijn? Met dit online abonnement kunt u uw vakkennis optimaal bijhouden en uitbreiden. U krijgt toegang tot een groot aantal fysiotherapieboeken en geaccrediteerde online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's.