Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | Opinie | Uitgave 3/2018

GZ - Psychologie 3/2018

Golden Oldie of toekomstmuziek?

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 3/2018
Auteur:
Greet Vanaerschot
Belangrijke opmerkingen
Deze rubriek biedt mogelijkheid voor discussie. Wilt u reageren, of een eigen opinie insturen? Mail dan naar r.pilkes@bsl.nl
Deze rubriek biedt ruimte voor discussie. Wilt u reageren, of een eigen opinie insturen? Mail dan naar r.pilkes@bsl.nl
Prof. Dr. Greet Vanaerschot is klinisch psycholoog, cliëntgericht-experiëntiële psychotherapeute, gastprofessor Psychotherapie aan de Universiteit Antwerpen, coördinator postgraduaat opleidingen in de psychotherapie (UA), hoofddocente psychotherapie opleiding RINO Utrecht en deeltijds vrijgevestigd psychotherapeute.

Samenvatting

Op uitnodiging van de redactie reageert Greet Vanaerschot, gastprofessor Psychotherapie aan de Universiteit Antwerpen, op de eerder verschenen opinie Onderzoek naar de therapeutische relatie: Golden Oldie of toekomstmuziek?, van Jojanneke Bruins, Jorien van der Velde, Miriam Tolsma, Philippe Delespaul en Stynke Castelein (GZ-psychologie, nr. 1, 2018).

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

GZ - Psychologie 3/2018 Naar de uitgave

Nieuws uit de wetenschap

Nieuws uit de wetenschap