Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2019 | Redactioneel | Uitgave 1/2019

TPO - De Praktijk 1/2019

Goede voornemens

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 1/2019
Auteur:
Gerda Keizer
Belangrijke opmerkingen
Gerda Keizer
Kernredactielid TPO De Praktijk

Samenvatting

Als dit eerste nummer van 2019 op de mat valt, is het ‘nieuwe’ jaar alweer een aantal weken oud en zijn veel goede voornemens misschien alweer gesneuveld.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2019

TPO - De Praktijk 1/2019 Naar de uitgave

Kennisquiz

Antwoorden

Uit de Praktijk

De rookvrije straat

Lezen/kijken/zoeken

LEZEN/KIJKEN/ZOEKEN