Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2011 | Praktijkvoorbeeld | Uitgave 2/2011

Standby 2/2011

Goed voorraadbeheer: hoe doe je dat?

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 2/2011
Auteur:
Maria De Vries
Vijftig procent minder voorraadruimte nodig, nooit meer misgrijpen, veel minder nodeloze (en kostbare) voorraad en altijd inzicht in wat er in huis is. Het zijn nog maar een paar voordelen van het geavanceerde voorraadbeheersysteem van Dental Union. Dankzij RFID-technologie (Radio Frequency Identification Data) kost doordacht voorraadbeheer nauwelijks tijd meer en is jouw voorraad toch op elk moment op peil. Ik sprak met Christina Triemstra, praktijkmanager van Dentolive, een tandheelkundige praktijk in Leek, en Remy Sahetapy van Dental Union over dit voorraadsysteem.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2011

Standby 2/2011 Naar de uitgave

Lezersvraag

Aften

Column Ditte

Benidorm bastards

Editorial

Editorial