Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2019 | Hartenkreet | Uitgave 1/2019

Denkbeeld 1/2019

Gewoon Herman

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2019
Auteur:
Herman Achterberg
Belangrijke opmerkingen
Herman Achterberg heeft vasculaire dementie. Dit is de laatste van twee afleveringen van Hartenkreet – zie Denkbeeld 2018/6 voor de eerste – waarin hij vertelt hoe hij dit beleeft.

Samenvatting

Ze zeggen dat ik wel eens ontremd ben. Dan ben ik wat te snel met antwoorden en dat komt dan wat cru over. En ja, ik heb altijd meteen mijn antwoord klaar. Maar of dat nu van voor of na de diagnose is weet ik niet. Ik ben altijd al hartstikke gek geweest in mijn doen en laten, maar het is wel veel sterker geworden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2019

Denkbeeld 1/2019 Naar de uitgave

Jobs tijding

Hulpvaardig