Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2016 | Column | Uitgave 3/2016

Denkbeeld 3/2016

Gewoon doen

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2016
Auteur:
Leny van Dalen
Belangrijke opmerkingen
Leny van Dalen
Leny van Dalen is psychiater, gezinstherapeut en eerste geneeskundige bij Geriant

Samenvatting

Komt u morgen maar niet, dat is beter voor uw vrouw; neemt u wat afstand.’ Precies dát hadden ze in het verpleeghuis tegen hem gezegd. Hij had deze keer geen antwoord gegeven. Want hij had al lang gemerkt dat het personeel hem een lastpak vond; ze zeiden dat hij te vaak bij zijn vrouw op bezoek kwam en zich teveel bemoeide met het reilen en zeilen in het verpleeghuis waar zij nu woonde. Met tegenzin had hij zijn handtekening onder het zorgplan gezet waarin stond dat hij haar om de dag mocht bezoeken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2016

Denkbeeld 3/2016 Naar de uitgave

Doordenker

Waartoe!