Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Hartenkreet | Uitgave 3/2017

Denkbeeld 3/2017

Gerustgesteld

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2017
Auteur:
Suus Joosten
Belangrijke opmerkingen
Suus Joosten heeft Lewy Body Dementie; in deze column vertelt ze wat dat met haar doet.

Samenvatting

Mijn dementiehersenen zorgen ervoor dat ik een onderwerp soms niet los kan laten. De gedachte dat ik straks misschien in een luier moet plassen, komt steeds terug in mijn hoofd. Toen ik een paar maanden geleden op bezoek was in De Reigershoeve in Heemskerk, was ik verkocht. Al die beesten… Ik was meteen verliefd op de varkens, maar ook op de vrijheid en de ruimte. Ik dacht: hier hoef ik geen rondjes te lopen en dan heb ik niet het idee dat ik opgesloten zit. Maar iedereen vertelt altijd van die mooie verhalen, straks is het niet waar als ik daar binnen zit. Kan ik het wel vertrouwen?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

Denkbeeld 3/2017 Naar de uitgave

In de etalage

Knoop in je zakdoek

Pro & contra

Stelling

Achter de voordeur

Dementie en de dokter