Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2017 | Binnenkijken bij… | Uitgave 5/2017

Standby 5/2017

Genomineerd: Beekpark Tandartsen Apeldoorn

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2017
Auteur:
Yvonne Maassen

Samenvatting

Nederland kent 8 genomineerde toppraktijken. Een daarvan zal tandartspraktijk van het jaar worden. Toen de redactie aan mij vroeg een van deze toppraktijken te bezoeken, was mijn keuze snel gemaakt, omdat een van de 8 praktijken stagebedrijf is voor de opleiding tandartsassistent in Deventer, waar ik les geef. Op naar Apeldoorn waar Beekpark Tandartsen al 11 jaar aan het Beekpark gevestigd is.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2017

Standby 5/2017 Naar de uitgave

Boek bespreking

Omgaan met diversiteit