Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2012 | REDACTIONEEL | Uitgave 4/2012

TPO - De Praktijk 4/2012

Generalistische, persoonsgebonden zorg

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2012
Auteur:
Sietsche van Gunst
Op het moment dat ik dit schrijf, verblijf ik in een dorp in Cappadocië, in de binnenlanden van Turkije. Ik pas op het huis en de twee honden van een vriendin. Haar honden zijn huisdieren. Een vreemd begrip in deze streken, want over het algemeen zijn honden hier zwerfdieren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2012

TPO - De Praktijk 4/2012 Naar de uitgave

ZINTUIGEN

De smaakzin