Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Forum | Uitgave 7/2013

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 7/2013

Gemeente Rotterdam toetst eigen jeugdinterventies

Tijdschrift:
Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen > Uitgave 7/2013
Auteurs:
A.J.J. Voorham, Toetscommissie Interventies Jeugd (TIJ)
Belangrijke opmerkingen
De TIJ bestaat dd. 2-2-2013 uit de Rotterdamse ambtenaren: Fatima Amrani, AnneMarijke Bannink, Pascal Bisscheroux, Yeter Demirci , Maurice Geluk, Alex Hekelaar, Ton Legerstee, Toon Voorham.
In het voorjaar van 2012 heeft de wethouder Onderwijs, Jeugd en Gezin (OJG) van de gemeente Rotterdam de Toetscommissie Interventies Jeugd (TIJ) geïnstalleerd (noot a). TIJ heeft de opdracht het huidige pakket aan jeugdinterventies (0 tot 23 jaar) zoals door de gemeente Rotterdam gesubsidieerd, te toetsen op potentiële effectiviteit. Het uiteindelijke doel van TIJ is het optimaliseren van het (deel)gemeentelijk aanbod van jeugdinterventies en het verder professionaliseren van het opdrachtgeverschap in het jeugddomein. In dit artikel worden de werkwijze en de resultaten tot op heden beschreven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2013

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 7/2013 Naar de uitgave

Wetenschappelijke artikelen

JGZ richtlijn opvoedingsondersteuning