Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2019 | Colofon | Uitgave 2/2019

Suus Joosten
Denkbeeld 2/2019

Geen nummer

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2019
Auteur:
Suus Joosten
Een jaar geleden heb ik alle zorg de deur uit gezet, behalve m'n persoonlijk begeleider, die heb ik gehouden. Ik was heel boos omdat ze me niet serieus namen. Toen heb ik het een hele tijd zonder zorg gedaan, maar dat beviel me niet zo goed. Ik dacht dat ik het beter kon als dat ik zelf dacht. Een gespecialiseerde gezinsverzorgende heeft toen samen met mijn persoonlijk begeleider naar een kleinschalige zorggroep gezocht die geschikt zou zijn voor mij. En die hebben ze gevonden. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

Denkbeeld 2/2019 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld