Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Redactioneel | Uitgave 1/2014

Denkbeeld 1/2014

Geen einde en geen begin

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2014
Auteur:
Frans Hoogeveen
Belangrijke opmerkingen
Frans Hoogeveen hoofdredacteur
Frans Hoogeveen is hoofdredacteur van Denkbeeld; hij is werkzaam als lector Psychogeriatrie aan De Haagse Hogeschool en als psycholoog in de zorg voor mensen met dementie bij Florence in Den Haag.
Frans hoogeveen
hoofdredacteur

Samenvatting

Der is gjin ein en gjin begjin; inkeld wikseling.’ Deze tekst (‘Er is geen einde en geen begin; enkel wisseling’) staat op de rouwkaart van ons redactielid Tiertsje Kuipers, Friezin in hart en nieren. Tiertsje overleed op 23 november 2014.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Denkbeeld 1/2014 Naar de uitgave

Ontmoeting

Tiertsje